Pulsar

Naša osnovna delatnost je uvoz, izvoz, distribucija i prodaja
medicinske opreme.

CI Studio Pulsar d.o.o. osnovan je 2003.godine u Beogradu.
Naša osnovna delatnost je uvoz, izvoz, distribucija i prodaja medicinske opreme. Ovlašćeni smo distibuter nemačke kompanije za proizvodnju rehabilitacione opreme TUR, kao i švajcarske kompanije za proizvodnju dijagnostičke opreme za snimanje deformiteta u fleksibilnosti kičmenog stuba IDIAG.

NAŠI

PARTNERI

TUR

Therapie-Technik-Rostock GmbH osnovan je 4. novembra 2004. u Nemačkoj i bavi se razvojem, proizvodnjom i distribucijom medicinskih uređaja. Tokom 2005. brend i proizvodni sektor preuzeli su TUR-Elektromedizin. Kompanija sada nastavlja tradiciju koja datira od 1938. u razvoju uređaja za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju.

Pored klasičnih uređaja za fizioterapiju, proizvodni asortiman kompanije sada uključuje različite vrste stolova za lečenje, kao i jedinice za električnu stimulacionu terapiju, ultrazvučnu terapiju, ultrazvučnu inhalacionu terapiju i spirometriju.

Idiag AG

U Idiag-u, naučnici iz različitih disciplina razvijaju inovativne ideje. Naša misija je da ih implementiramo u proizvodima koji su spremni za tržište.

Idiag se vidi kao graditelj mosta između izumnih centara i tržišta. Proizilazeći iz Švajcarske, u srcu Evrope, neiskorišćeni potencijal se procenjuje i razvija dalje, korak po korak, do tačke komercijalne zrelosti – uvek u bliskoj saradnji sa vodećim univerzitetima, kao što je ETH Zurich, Švajcarska.